Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Θέμα: Η ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση κατά των γαλλικών σχολείων και η ανάγκη προστασίας των ανθρώπων και προώθησης της κοινωνικής συνοχής

Η ομιλία του Ευρωβουλευτή

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας:

Κύριε Πρόεδρε,

οι τρομοκρατικές επιθέσεις μουσουλμάνων τζιχαντιστών έχουν βυθίσει την άλλοτε θαυμαστή χώρα του φωτός στο μωαμεθανικό σκότος. Όλοι αυτοί οι Ευρωπαίοι πολίτες που έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία χρόνια, ενδεχομένως να ζούσαν αν είχατε ακούσει το μήνυμά μας για απελάσεις.

Απελάσεις, λοιπόν, σημαίνει ανθρωπισμός για τους Ευρωπαίους. Εσείς όμως φοβάστε μην χαρακτηριστείτε ως ισλαμοφοβικοί από τους αυριανούς δολοφόνους μας. Η αίτηση ασύλου του ισλαμιστή τρομοκράτη των Βρυξελλών είχε απορριφθεί, όμως οι βελγικές αρχές δεν έκαναν ποτέ απέλαση και σήμερα μας ζητούν να κλειδωθούμε στα σπίτια μας για να μη μας δολοφονήσουν.

Αντίστοιχος κίνδυνος φυσικά υπάρχει και στην Ελλάδα με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι. Ζηλεύουμε λοιπόν την ασφαλή Ουγγαρία του ξενοφοβικού, για εσάς, Orbán, καθώς εκεί οι πολίτες μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι δίχως να φοβούνται μήπως τους αποκεφαλίσει κάποιος ισλαμιστής τρομοκράτης.

Κοινοποίηση: